Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
NVO "4Life" učestvovala na regionalnoj konferenciji "Dijalog o politikama droga u Jugoistočnoj Evropi"

 U Solunu (Grčka) u trajanju od 8. do 10. juna je održana konferencija "Dijalog o politikama droga u Jugoistočnoj Evropi" gdje je NVO "4Life" bila jedan od učesnika. Teme su podijeljene u šest sesija čiji je cilj promovisanje humanije, uravnoteženije i efektivnije politike o drogama distancirane od represivnog pristupa. Tematici se pristupa iz perspektive javnog zdravlja, ljudskih prava i smanjenja štete. NVO "4Life" je na prvom sastanku izložila svoj akcioni plan  i završeni dio projekta koji se odnosi na završeni dvodnevni seminar obuke na temu "Tretman žena inficiranih Hepatitisom C za zaposlene iz centra za socijalni rad".
 Prva sesija je protekla u predstavljanju programa i metoda rada, uključujući razvojne ciljeve i politike droga. Podijeljena su iskustva NVO-a iz različitih zemalja  o odnosu sa ministarstvima i vladom.
 Druga sesija je bila posvećena inicijativama u zemljama našeg regiona u vezi sa implementacijom ishoda UNGASS i ulozi NVO-a. Koordinatori su u diskusiji istakli koja su njihova iskustva i mišljenja u vezi sa inicijativom implementacije u njihovim zemljama.
 Treća sesija je obuhvatila prezentacije o činjenicama i specifičnim karakteristikama vezanih za žene zavisnice.
 Četvrta sesija je bila posvećena prezentaciji o povezanosti droge i interneta, kao i iskustvima i mogućnostima o savjetovanju i davanju informacija koje pruža internet.
 Petu sesiju su ispunile prezentacije na temu projekta smanjenja štete  u Jugoistočnoj Evropi. Definitivno je da promjena kulture u upotrebi droge uključuje upotrebu novih psihoaktivnih supstanci.
 I na poslednjoj, šestoj sesiji je stavljen akcenat na diskusiju i razvoj kanabis politike u zemljama Jugoistočne Evrope. Uključeni su i predlozi u rješavanju problema problema koji bi trebali da budu tema diskusije na sljedećoj konferenciji 2019. godine.  

10.06.2017
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit