Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Zavisnike je lakše izliječiti od heroina nego od sintetičkih droga

Naša država doživjela je poraz u borbi protiv narkotika i droge ima već među đacima osnovnih škola. Tvrdnje da je marihuana "laka" droga nijesu tačne. Ona je možda i opasnija droga od heroina upravo zbog toga što ostavlja utisak da nije opasna. Vjerovali ili ne, ali najlakše je izliječiti zavisnike od heroina, jer moždane ćelije ostaju očuvanije nego prilikom upotrebe sintetičkih droga, pa i marihuane, koja vas vremenom zaglupljuje, dovodi do anksioznosti, depresije i psihoze.

To je, pored ostalog, poručio direktor NVO "4Life" Saša Mijović na konferenciji "Teen Talk 2016", koja je juče održana u podgoričkom bioskopu Cineplexx.

Mijović je bio jedan od predavača na panelu 4 konferencije u Cineplexxu, čija je tema bila Alkoholizam, narkomanija i zavisnost od kocke kod mladih.

02.12.2016
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit